Over ons

La Cantina is in 2002 opgericht door Rudy Vander Poorten en Sylviane Lochkamper, met als hoofdactiviteit import en export van de grondstoffen (Cat. 3 nevenproducten) bestemd voor het vervaardigen van voeding voor gezelschapsdieren. Sinds 2016 is dit ook de enige activiteit.

Rudy heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector van de grondstoffen voor dierenvoeding en heeft hierdoor een zeer breed netwerk opgebouwd, over heel Europa, alsook een doorgedreven kennis van de markt. In 2020-2021 is er een familiaal overnameproces gestart waarbij Jonas Van daele en Sophie Spruyt de zaak overnemen. Hierdoor kan en zal La Cantina op dezelfde bekende, familiale manier verder geleid worden. Door het breed netwerk, de familiale overname en onze 2 engagementen sterken we ons in deze nichemarkt.

La Cantina is een broker in de meest brede zin van het woord. We hebben geen eigen transportactiviteit, productie of opslag. Dit betekent dat wij ons volledig toespitsen op dienstverlening: zowel klant als leverancier wordt maximaal ontzorgt op gebied van administratie en logistiek, wat La Cantina voor zijn rekening neemt.

IFS broker