Dierlijke bijproducten

La Cantina streeft ernaar dé voorkeurspartner te zijn voor zowel de klant als leverancier.  We realiseren ons dat u, onze klant en onze leverancier, onze sterkte bent op de markt.

Omwille van deze reden werken we eraan om steeds langdurige partnerships te ontwikkelen en onderhouden, op een sterke basis van transparantie, eerlijkheid en integriteit.

Onze wil om een voorkeurspartner te zijn, vertaalt zich, naast een efficiënte dienstverlening op gebied van administratie en logistiek, ook in 2 zeer specifieke engagementen.

Ons commitment aan u als klant

U als klant krijgt gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig en veilig product aangeleverd. Deze belofte kunnen wij aan u maken door onze IFS-Broker certificering. Naast kwaliteit en veiligheid, is het voor u belangrijk dat het geleverde product voldoet aan uw specificatie. La Cantina treedt daarom voor u op als contactpersoon tussen u en onze voorleverancier teneinde u te garanderen dat u het correcte product aangeleverd krijgt. Omdat u verwacht dat u snel en efficiënt geholpen wordt, zijn wij steeds ter uwer beschikking, zowel telefonisch als via e-mail.

Daarnaast kunnen wij inspelen op veranderingen in uw levering- en productieplanning door onze flexibiliteit. Als laatste zijn wij niet enkel leverancier, maar denken wij mee aan uw behoeften als volwaardig partner.

Ons commitment aan u als leverancier

U als leverancier bent de onmisbare schakel in onze operationele en commerciële werking. Om onze blijk van waardering aan u als leverancier te tonen, positioneren wij ons als onberispelijke betaler. Hierin kunnen wij u zeer specifieke garanties bieden, door een AA-rating op gebied van kredietrisico en een betaalscore van 9.9/10, onafhankelijk bepaald door Graydon. Niet enkel voor onze klanten, maar ook voor u zijn wij steeds telefonisch als via e-mail ten allen tijde beschikbaar en is onze flexibiliteit er ook voor u.

bijproducten
bijproduct
bijproducten
bijproduct
bijproducten
bijproducten

Cat. 3 nevenproducten

We trachten de grondstoffen maximaal aan te kopen, rechtstreeks bij slachthuizen en verzamelaars, om de extra (administratieve) schakels in de supply chain te beperken.

Om een divers aanbod aan producten aan te bieden, werken wij samen met leveranciers van onder andere:

  • Rund en Kalf
  • Lam en schaap
  • Kip
  • Kalkoen
  • Eend
  • Kwartel
  • Parelhoen
  • Wild
  • Varken
  • Konijn

 

Dierlijke restproducten

Wij halen alle dierlijke restproducten op voor verwerking naar gezonde dierenvoeding.